Vi söker ställningsmontörer!

 

Medarbetarna är vår främsta styrka. Med vår kunniga och välutbildade personal hjälper vi uppdragsgivare med olika ställningsbyggnationer – såväl inom- som utomhus. Vi strävar efter långsiktiga och vänskapliga relationer till våra kunder. 

 

Vi är väl etablerade i Mälardalen/Stockholm, där vi har huvuddelen av våra uppdrag. Men egentligen har vi inga geografiska begränsningar – vi finns där vi behövs.

 

Rapid grundades 1998 i Eskilstuna, där även huvudkontoret finns. Ett andra kontor finns i Stockholm. I december 2021 fick rapid ytterligare en depå i Bålsta i och med fusionen av ställningsföretaget Robust. Företaget har idag, i och med fusionen 51 anställda och omsatte 2020 cirka 103 miljoner kronor.

 

Rapid hyrställningar är en del av Fasadgruppen Norden AB. Läs mer här!

 

Då vi växer så söker vi just nu ytterligare kollegor till våra redan kunniga och välutbildade personal! 

 

För att lyckas och trivas i tjänsten behöver du vara social, positiv, sätta laget först och inte vara rädd för att hugga i! 

 

Kvalifikationer

 

Du är en van ställningsbyggare och helst med yrkesbevis, om inte så har du minst behörighet med erfarenhet för ställningsbyggnad över 9 meter och Körkort B. Meriterande om du även jobbat med plattformar, men inget krav

 

Varmt välkommen att söka tjänsten!

 

Maila till info@rapidhs.se redan idag!