Om oss

Helhetsleverantör som finns där vi behövs

Oavsett vad ni behöver, så finns vi snabbt på plats. Vi erbjuder allt från byggställningar och plattformar till vädertak över hela hus. Att vi transporterar, sätter upp och plockar ner ställningarna är en självklarhet. Men vi arbetar även aktivt under hela projektets gång. Från inledande besiktning på plats via planering, råd och rekommendationer till färdig lösning – vi sköter allt. Givetvis servar och reparerar vi utrustningen efter behov.

Rapid hyrställningar är er helhetsleverantör inom allt som rör byggställningar, klätterplattformar och väderskydd. Bland våra kunder finns stora såväl som mindre företag inom bygg, fasadrenovering, plåtslageri, måleri, takläggning och industri.

Med vår kunniga och välutbildade personal hjälper vi er med den ställningsbyggnation som passar era projekt bäst – såväl inom- som utomhus. Vi strävar efter långsiktiga och vänskapliga relationer till våra kunder. För kontinuitet och trygghet erbjuder vi er därför att teckna ramavtal. Rapid har idag ramavtal med JM och Skanska.

Vi är väl etablerade i Mälardalen/Stockholm, där vi har huvuddelen av våra uppdrag. Men egentligen har vi inga geografiska begränsningar – vi finns där vi behövs.

Rapid grundades 1998 i Eskilstuna, där även depå och huvudkontor finns. En andra depå finns i Stockholm. I december 2021 fick rapid ytterligare en depå i Bålsta i och med fusionen av ställningsföretaget Robust. Företaget har idag, i och med fusionen 51 anställda och omsatte 2020 cirka 103 miljoner kronor. 

Sedan 2020 ingår rapid hyrställningar i Fasadgruppen Norden AB.

>Läs mer här!

Hållbarhet

Inom vårt företag har vi en verksamhet som kan innehålla arbetsmiljörisker. Självklart ska företaget och de anställda följa lagar, föreskrifter och normer som samhället ställer på verksamheten.

Jobba hos oss

Hos oss arbetar många människor i olika åldrar, med varierande ursprung, olika arbetsuppgifter och erfarenheter. Vårt arbetsområde sträcker sig över hela Sverige.